4/01/2016

We zullen doorgaan... we will continue !


Bedankt voor jullie reacties op mijn vorige berichtje
Het blog blijft open op verzoek van een aantal van jullie. Het is ook geen enkele moeite om het te laten zoals het is. Wel zou ik het leuk vinden als de quilters die met Kim McLean quilts bezig zijn, weer eens een berichtje plaatsen of mij foto’s toesturen, zodat ik daarvoor kan zorgen ;-)

DIGNA: jouw berichten waren verdwenen in de nog te modereren berichten map. Ik kan helaas niet reageren op je e-mailtjes omdat je een no-reply blogger account hebt en ik dus geen e-mail adres van jou heb.

Geniet van het maken van (quilt)steekjes en van de Lente die er nu echt aan lijkt te komen!

-------

Thanks for the comments on my last post. Some of you requested to leave the blog open and accessable. I decided to do so, as it’s no trouble at all. It would be nice if some of the quilters who are (still) working on Kim McLean quilts would post their photo’s and stories, or would send me some photo’s so I can place them on the blog ;-)

Enjoy stitching and Spring, which is definitely coming!

Nicolette

1 comment:

Anonymous said...

Hiep hoi! Dank, Nicolette!
Zodra ik in de gelegenheid ben om foto's terug te zoeken en nieuwe te maken van mijn quilt-in-wording zal ik je er een paar toesturen. Gewoon via de mail, want ik doe niet mee aan al die social media; zou allemaal ten koste gaan van mijn tijd om te quilten..;)
Ik ben met de Flower Garden bezig, o.a. met de sashings van 1 inch vierkantjes; ik zag dat jij in jouw quilt ook vierkantjes hebt ge"sasht". En ook heb ik al een blok(je) klaar van de Pandemonium. Maar die komt op het tweede plan. En dan heb ik nóg twee van haar patronen liggen! Zo leuk!
Heb jij al plannen voor een volgende? Ik ben benieuwd!
Groeten van Digna