5/04/2012

Hiep hiep, hoera, mijn patroon is binnen

Had ik in februari mijn patroon ( Flower Garden)besteld in Nederland, in april heb ik het toch maar in USA besteld en na een 10 dagen was het er. Nu kan ik gaan beginnen. Ik heb intussen allerlei leuke stofjes gescoord en ga binnenkort beginnen met het laten kopieren van het originele patroon, zodat ik erin kan kliederen en knippen. Dan ga ik van mijn achtergrond stofjes de achtergronden maken en die in zakjes bij elkaar doen, met het bijbehorende patroon. Ik ga nog niet direct beginnen, we gaan met een drietal meiden aan het patroon werken. Ieder zijn eigen patroon en ieder, uiteraard, zijn eigen stoffen. Ik heb al diverse stofjes bij elkaar, maar ben nog steeds op zoek naar meer.

Kort geleden heb ik een boek op de kop getikt van Keiko Goke en ik ben helemaal verliefd op haar stoffen en kleurkeuzes. Dat is de stijl van quilts die ik wil gaan maken. Dat kleurgebruik, die vrijheid. Deze quilt is natuurlijk wel volgens het applicatiepatroon, maar toch wil ik die vrolijkheid erin proberen te bereiken.

Dus, zodra ik achtergronden heb gemaakt, horen jullie weer meer van mij.
Wordt vervolgd.
Els Bitter

2 comments:

Anonymous said...

Veel plezier bij de voorbereidingen en als je eenmaal begonnen bent: kijk uit het is een zeer verslavende hobby! Carolien

nicolette at dutchcomfort said...

Wat zal jij snel kunnen werken na al die voorbereidingen! En die stofjes uitzoeken is het leukste onderdeel! Veel plezier!