11/30/2011

Nieuw blok....

Ik heb weer een blok af van de Lollipop....het is een vrij donkere , maar die mag er ook zijn. Hier zie je hem nog niet af, vol met speldjes en naaldjes, zoals ik de blokken voorbereid. Laat ik me nu toch finaal vergist hebben met het aantal blokken wat ik nog moet maken: ik dacht bijna klaar te zijn, maar moet er nog 4! Geeft niet, ik blijf bezig en van de straat!
Ik heb al bamboe-tussenvulling klaar liggen en wil de blokken per stuk gaan quilten. Vanwege een schouderprobleem kan ik zo'n grote quilt niet makkelijk hanteren. Verder ben ik bezig geweest met het aan elkaar zetten van de randen en wat bleek? Ik had de vierkantjes hiervoor net iets te groot gemaakt en hield bij het passen een half vierkantje over. Jammer, dus opnieuw begonnen.
Quiltze!
kitty

11/21/2011

teal is in de mode

Een Lollypop Tree blok in teal blauw

Ik heb nu 9 lollypop tree blokken af en 2 kleinere blokken voor de border. Ik vind de quilt nog steeds geweldig en ik ben ook nog erg blij met de turquoise achtergrond met stippen.

Voordat ik besluit hoeveel grote blokken ik in mijn quilt wil, zal ik alle borderblokjes maken die nodig zijn voor een quilt van 3 x 3 blokken in het vierkant... hoewel ik eigenlijk heel erg graag aan mijn 10e blok begin...


I have finished 9 large blocks and 2 smaller borderblocks now. I am still very much in love with this quilt and really happy with my turqoise dotted background.


Before I decide how many large blocks I want in my quilt, I will make all the borderblocks that are needed for a 3 x 3 blocks square quilt... though I would love to start working on my tenth block...


Nicolette