7/17/2011

5 prachtige lollypop tree blokken van Jeanette

Wat is er leuker dan samen met een hele goede (quilt)vriendin deel te nemen aan een quiltclub. Naast een Dear Jane club bij onze ‘lokale’ en voor ons zeer dierbare quiltwinkel, zijn wij samen met een aantal andere quilters uit diverse delen van het land deelnemer van de Kim McLean quilt club bij De Sampler in Haarlem.  Na de zomervakantie gaan wij verder met deze club. We zullen nieuwe mensen ontmoeten en sommige quilters van de eerste club zullen samen met ons doorgaan. Het motiveert enorm om aan dit soort clubs mee te doen en eerlijk gezegd vind ik het veel leuker dan een 1 daagse workshop of cursus. 

Na al mijn geklets wordt het tijd voor de blokken die Jeanette heeft gemaakt. 

Blok 5
blok 7
blok 15
blok 1
blok 8

De achtergrond die Jeanette gebruikt voor de blokken is een lichte lila/paarse polka dot van Kaffe Fasset. In het echt is dat nog veel mooier dan op de foto’s!

Bedankt Jeanette dat je de foto’s met ons wilde delen!

Nicolette

4 comments:

Pip said...

Jeanette's blocks are just beautiful, the fabric choices are what really make the blocks interesting.

Digna said...

Mooie blokken! Ik vind het zo leuk, hoe iedereen zijn (haar)fantasie loslaat op het gebruik van de Kaffe Fassettstoffen, geen twee quilts hetzelfde!
Groeten van Digna

kmcl said...

Jeanette's blocks are really gorgeous Nicollette, love all the colours she has chosen forthe blooms.
I'm trying to read the post in Dutch but it's not good. Am I to understand that there is a club of quilters doing my patterns similar to the Dear Jane? What fun, it would be very motivating.
My parents when they were alive, used to speak Dutch to each other when they didn't want us to understand. Fortunately children tend to pick up languages and we did understood whatthey were discussing! Kim McL

Judi said...

Wonderful selection of the fabrics!